maanantai 29. huhtikuuta 2013

You´re closer than you were yesterday.

Heippa ja ihanaa aurinkoista maanantai-iltaa! :)

Oon kyllä ollu hyvällä mielellä viimeiset kaksi kuukautta, syynäkö sitten että aurinko on alkanut taas paistaa ja lumet lähteneet, kropan muutokset mitkä jo itsekin havaitsen, tasapaino parisuhteessa vai mikä mutta että elämä on ihanaa! ;)

Tänään oli varmaan tän viikon ainut kunnon treeni koska vappu ja tuleva viikonloppu "sotkee" vähän kuvioita. :> Perjantaina oon lähdössä pitkästä aikaa Helsingin visiitille, ja onhan sitä ny odotettukin aika monta viikkoo jo! Pääsee parhaimman tytön luokse ja saa viettää laatuaikaa koko viikonlopun! <3 h="" hehkuttaa="" ja="" kuinka="" kyll="" n="" ny="" oon="" paljon="" sit="" t="" tehnytkin.="" vaikka="" vois="">

Treenit kulkee hyvin, painot nousee ja nyt on taas ihan uus into salilla! Ainakin vielä koska sunnuntainahan vaihtuu taas treeniohjelma, jännää jo mitä sielä seuraavaks tulee.. Tällä kertaa vaan jää mun osalta meidän treenikoulu väliin eli pittää sit vaan ite ottaa selvää enemmän liikkeistä ja tekniikoista ko aikaisemmin, eiköhän sekin onnistu.

Paino on laskenut taas vähän mikä on jo vähän kökkö juttu koska pelkään että lihas ei kasva ja lähtee pian surkastuun vaikka koitan kyllä syödä hitosti! Aamupaino viime ja tältä vkolta on ollu 50,5kg. Ensi viikon maanantaina kyllä on jo uus biosigu-mittaus niin sielä sitten näkee mitä on tapahtunu vai onko mittään.. Rasvat toivon laskeneen sinne 16% ja että lihas ois vähän lähteny kasvuun enempi, viimeks tais olla 700g. Saas nähä miten käy!

Nyt on kyllä kiva kevät tulossa ja paljon kivoja juttuja elämässä tällähetkellä. Asunto ollaan nyt laittamassa myyntiin koska kiva uus ois tiedossa (enkä tästäkään oo yhtään liian innoissani), kesä tulee, ja muotikirppis!

Eli siis oon 19.5 klo 11-16 pakkahuoneella järjestettävässä muotikirppiksessä myymässä omia vaatteitani, jotka siis on melki uusia jne eli sinne vaan shoppaileen mun ja muidenkin vaatteita! (P.S Meillä on aika super kivaa tavaraa meidän pöydässä kun yhdistetään kahden vaatemyyjän vaatevaraston ylimääräset rätit, merkeistä löytyy Gina Tricot, H&M ja sitten vaikka mitä vähän "parempienkin" merkkien vaatteita, ja niin kenkiä! miesten tennareita ainakin jonkun verran, spessuja sellasia). Riittiköhän tää mainostaminen jo! ;)

Nyt nautin vapaasta illasta ja huomenna vähän vappujuttuja! Saas nähä repäseekö tääkin likka ja juo siiderin. ;> Yhden tai kaksi kyllä vaan, tän 4kk:den tipattoman jälkeen ei enempää ees uskaltais yrittää juoda..

Ens viikolla kirjottelen sitten lisää biosigu-mittauksesta ja Helsingin reissusta!

xoxo sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.