maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ola amigos!

Tänään on ollut super huono maanantai. Töissä sekä kotona ja kaupassa. HUOH. Kaupan kautta kun pääsin kotiin teki mieli tirauttaa pari kyyneltäkin. Ja parastahan tässä on että ei hajuakaan miksi?
On kerran salivapaa päiväkin ja kaikkee.

Mutta huomisesta sit tuplasti parempi, eikös se niin mee? ;> Ois ainakin Sannan kanssa pt-tuokio aamulla ennen töitä ja luulen että siitä saa taas aika paljon lisäintoo loppuviikon reeneille! Sitten onkin taas aika vaihtaa se ohjelma... JUST kun aloin pääseen tohon kiinni. Eivaan hyvähän se vaan on, ja toivottavasti sieltä tulee kunnon voimatreeniä, sitä mää odotan!

Ahkerasti oon tänään tehny ainakin ruokaa jos en muuta. On paistettu lohta, tehty lohkobataatteja ja lohkoperunoita ja bataattiperunaporkkakurpitsa sosekeittoa. Kyllä näillä pitäs pärjätä pari päivää ainakin. ;> Ja laitettu jääkaappiin valmiiks minttusuklaa vanukkaita, NAM.

Nyt pitäis vielä lukea ajatuksella tän viikon viikkotehtäviä ja vähän kirjotella niistä juttuja ylös itelleen, ei vaan jotenkin tänään yhtään pysty keskittyyn tärkeisiin asioihin...

Huomenna katotaan sit illalla miten se mun etukyykky sujuikaan, vai sujuiko...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.