keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Murmur.

Tänään on kyllä todellakin huono ilta. Tuntuu lihavalta, tuntuu laiskalta, tuntuu että kehitystä ei tapahu. Huoh. Välilähän tää ny vaan menee näin, sille ei voi mittään.

Paino on nyt laskenut kyllä aika siihen normaaliin mitä on joskus 2 vuotta sitten ollut eli about 52,5kg. Eli jos joku joskus epäilee että pelkällä salitreenillä ei tipu paino ym, niin eipä pidä likat paikkaansa! ;>
Lähtöpainohan on ollut tammikuussa 2013 about se 59kg. Eli kyllä tässä on paino lähtenyt vaikka oikeastaan yhtään ns. aerobista treeniä en ole tehnyt. Mitä nyt kahen viikon aikana oon jalkatreenien aluksi tehnyt n. 10 - 15min intervalli juoksuja kaavalla 2min kävelyä, 2min juoksua jne.

Nyt ois vaan aika alkaa keskittyä siihen lihaksen kasvattamiseen kun toi enempi paino on tippunu pois! Ja siitä tulee mulle kyllä rutkasti vaikeempaa kun mitä nyt on ollut. Pitäis osata syödä enemmän, treenata kovemmin ja kovemmin.. 

Nyt on niin muutenkin se taantumavaihe treeneissä ym että tuntuu että musta ei oo mihinkään! :<
(PAITSI MÄÄ TEIN 4 LEUKAA PERÄKKÄIN TÄLLÄ VIIKOLLA!!!)

Mä luulen et treenaamisen kannalta tää Vuokatin reissu tulee oleen todella hyvä, vaikka sielä pitääkin viikonloppuna tehdä kaksi treeniä niin ei haittaa! ;> Saa kuitenkin miehekkeen sinne salille valmentajaks niin tulee tehtyä vielä astetta rankempi treeni, hyvähyvä.

Niin ja tällä viikolla "testasin" ekan kerran nyt tän ohjelman jalkatreeniä ja nilkka kesti! :>> Eilen tein sen treenin ja mitään kipua tai tuntemuksia ei ainakaan vielä tullu, jee! Kiitoksena tästä mulla on upeat mustelmat olkapäissä etukyykystä. ;> 

Kyllä mä uskon että pääsiäisen jälkeen alkaa taas uus draivi tässä treenissä ja kaikessa. Ja pakko alkaa, nyt ei aleta synkisteleen liikoja!

Ruokavaliossakin oon pysyny aikalailla vieläkin ilman mitään retkahduksia. Pähkinähimo ehkä vähän vaivaa ja taatelitkin menee liian usein kurkusta alas mutta muuten oon kyllä pysyny kovana ja onneksi kokoajan se tuntuu helpommalta syödä näin ja olla syömättä tiettyjä juttuja. :> 
Viime lauantaina join kaverin valmistujaisissa yhden lasin skumppaa ja voi että kun se yksikin lasi sai vähän "heittään" päässä ja aamulla semmosen olon että jotain alkoholia oli juonut, hyi että en tykkää yhtään. Tästä taas viisaampana ens kertaan että eipä tarvi ees sitä yhtä lasia juoda kun siitä mitään hyvää ole :> 

Mutta nyt nukkuun, nukkumaan menoaika on jo menny hetki sitten ja huomenna pitää vielä jaksaa töissä klo 8-16 ja sitten klo 17.09 lähdetään junalla kohti Kajaania, jippii!

Ihanaa pääsiäistä kaikille ja syökää niitä munia munkin puolesta! ;>

1 kommentti:

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.