tiistai 12. maaliskuuta 2013

Väsymystä

Siitä tietää että on rankkoja aamuheräämisiä ja treenejä että tällä viikolla joka ilta ollu nukkumassa viimestään klo 21.00. Eilen heti kaheksan jälkeen vissiin uni tullutkin. :> Huomenna vielä aamuvuoro ja sitten torstaina vapaapäivä.

Tänään tein jalkatreenin mutta ton mun nilkkavamman takia joudun tekeen nyt ohjelman ulkopuolisen treenin jaloille kun sitä ei saa nyt rasittaa yhtään enempää. Ohjelmaan kuulu siis etu-ja takareisijuttuja:
SJMV:tä pienellä painolla, lantion nostoja ja perus taka-ja etureittä laitteessa. Hyvän tuntuman sain silti kyllä ja saa nähdä mitä aamulla reidet sanoo! ;>

Nilkassa tosiaan on rasituksesta johtuva tulehdus ja se harmittaa vietävästi! Nyt se on kyllä taas vähän arkana treenin jälkeen eli kattellaan sitten perjantaina pystyykö tekeen uuden jalkatreenin jo vai ei..

Nythän siis salikertoja on yksi vähemmän kun viimekuussa, luksusta! ;> Eli 4-jakoisella ohjelmalla mennään nyt sitten. Sen lisäksi ajattelin ensi viikon alusta alkaa tekemään aina yhden tai kaksi vetotreeniä pihalla jos noi lumet lähtis vaan eka vähän pois että uskaltaa mennä juoksenteleen..

Torstaina vuorossa yläkroppatreeniä ja toivottavasti saadaan aikataulut yhden MM:n valmennuksessa olevan kanssa sopimaan niin saadaan yhteistreenit pystyyn! Huomattavasti enemmän tsemppiä ja jaksamista saa omaan reeniin kun on kaveri vieressä joka tekee ihan samoja juttuja. :>

Nyt taas kyllä aika mennä nukkumaan, tai no sängyssähän tässä ollaan jo.

Hyviä öitä ja muutenkin ihanaa viikon jatkoa kaikille!

Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.