maanantai 18. helmikuuta 2013

Ihana aamutreeni

Tänään on sitten vika lomapäivä jonka aloitin aamutreenilla fressi sykkeellä, ihanat noi aamupäivän treenit kun sali on hiljainen ja pystyy keskittyyn täysillä vaan treenaamiseen ja liikeparitkin onnistuu sutjakkaammin kun klo 16 ruuhkassa. Tätä kyllä tulee ikävä kun palaa töihin ja ne treenaamiset yleisemmin hoidetaan juuri klo 16 jälkeen täydessä salissa. :(

Tänään oli jalkatreeni joka tällä kertaa sujui huomattavasti paremmin kun viimeksi. Liikkeet alkaa tulla tutuiksi, tempoa ei tarvi enää laskea niin tarkkaan kun alkaa tuleen automaattisesti ja tauotkin osaa jo kattoo ilman kelloa aikalailla! :) Ja painojakin sain nostaa useammassa liikkeessä vähän, eli kehitystä tapahtuu hiljaa mutta varmasti.
Treenin jälkeinen ateria on aina mun lemppari kun saa syödä eniten ja hiilareitakin! :) Tässä mun yleinen ruoka treenin jälkeen;


Eli sosekeittoa tälläkertaa kurpitsalla, sipulilla, bataatilla ja perunalla, mausteita reilusti ja pikkuloraus kevyt maito (n. 1/2dl). Kanaa mausteilla ja sitten perus wokkikasviksia. Kyllä näillä saa mahansa ainakin täyteen! :)

Tänään ei ookkaan sitten enää ohjelmassa mitään muuta kun siivousta, siivousta ja siivousta! Huh, miten sitä voikaan aina saada tän asunnon tän näköiseksi, multa vaan sattuu aina jäämään rahkakipot, kahvikupit ja muut vähän mihin sattuu. ;) Tästä sainkin jo huutia avokilta tänään aamusta, HUPS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.