keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aurinkoista päivää (iltaa).

Kyllä täälä ollaan edelleen vaikka en oo kirjotellutkaan pariin päivään. :> Kiire viikko ollut, tai siis normiviikko mutta aika ei vaan riitä kaikkeen mihin haluis.. Normaali päivärytmi kun menee näin:
töissä 8-16, 16.30-17.30 salilla, 18.00 kotona ja ruoan laitto, syömininen, suihkussa käynti, eväiden teko. Sitten kello onkin jo klo 21 millon pitää syödä taas ja sitten nukkuun.

Tänään on taas ollut salivapaa päivä ja olikin ihanaa. Kerkesi vähän käydä kaupoilla, käydä syömässä ystävän kanssa ja nyt kerkee sohvalta salkkareiden lomassa kirjotella ja tehdä viikon kotitehtäviä valmennukseen liittyen. (Ja kyllä pysyin aikalailla ruokavaliossa vaikka kävinkin ulkona syömässä, eikä se ees ollu kauheen vaikeeta).

Äsken mittailin kuukauden jälkeen uudestaan taas kriittisiä paikkojani ja jotain on näköjään tapahtunut (onneksi):

(Viimeksi mitattu 28.1.2013, suluissa vanhat mitat)
vyötärö 70cm (72cm)
jenkkakahvat 78cm (79cm)
reisi 51cm (52cm)

Painokin on tippunu ja nyt se onkin jämähtäny sitten 54.5 kg. Eli positiivista joka suunnasta. :>
Ensi viikon sunnuntaina onkin sitten BioSignature-mittaus joka kertoo sitten vähän enempi onko se rasva lähtenyt liikkuun.

Huomenna sitten taas treenit kuvioihin ja ylävartalotreeni tiedossa. Ajattelin huomenna hemmotella itteeni vielä solariumilla ja höyrysaunalla sen kunniaksi että alkaa huomenna kahden päivän vapaat töistä. :> Ihanaa! (Ja en käy solariumissa usein, tiedän kyllä myös sen riskit, auttaa vaan mun ihoa tälleen talviaikaan vähän parempaan kuntoon).

Ja muuten ihana oli tänään lähteen seiskan jälkeen töihin kun oli valosaa ja linnut laulo! :>
Ihanaa, kevät tulee!

Ajattelin nyt kun lumet lähtee niin alan lenkkeileen, ainakin tekeen pari lenkkiä/treeniä tohon Pispalan portaisiin. Ne kun on tossa 50m päässä meidän kotiovelta. :> Siinä pystyy tekeen hyvin sitten jalkatreeniäkin, kyykkyjä ja askelkyykkyjä ja spurtteja. Mukaan saa tulla! ;>

Nyt iltapalat naamaan ja sitten nukkumaan niin jaksaa aamulla taas heräillä kuuden jälkeen.
Unesta ja sen laadusta puhun huomenna lisää. :> Asia mitä itsekin pitää alkaa ny preppaan.

Pusuja kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mää voin kuule tulla sinne portaisiin sun kanssa! Hianoo duunii, Sanna! Seuraan sun juttui joka päivä. :-) toivooo MARI! <3

    VastaaPoista
  2. Hei upeeta kuulla että lueskelet, saa lisäpontta kivasti kirjotteluihin kun tietää että ihmiset oikiasti lukeekin näitä juttuja! ;-) Ja sinne portaisiin vois suunnata heti kun lumet lähtee! En kyllä oo tsekannu niitä hetkeen että missä kondiksessa ovat.

    VastaaPoista

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.