sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lomailu fiiliksiä.

Että kun olisikin elämä aina tämmöstä, aamulla voi rauhassa käydä salilla, kokkailla ja aikaa jää vaikka mihin muuhunkin! :) MUTTA EI, tämä loma loppuu huomenna ja tiistai-aamuna alkaa taas arki ja työt klo 8.00 aamulla! Ei sillä on kyllä mukavakin mennä töihin, tuntuu ettei sielä olisi ollutkaan hetkeen..

Treenien kannalta tää lomailu vaan on kätsyä! :) Tällä viikolla takana 4 perustreeniä ja yksi maksimitreeni. Kyllähän ne maksimit tälläsellä ripakoivella ja kädellä on onnettomat MUTTA eipä ole kun suunta ylöspäin!

Tuloksia siis:
Oma paino siis n. 54kg.
Takakyykky 1 x 40kg, 4 x 35kg
SJMV 2 x 60kg
Penkki 1 x 30kg

Eipä näillä lähetä vielä mihinkään huuteleen! ;) Maksimit ajattelin testata aina joka "treenikauden" lopussa, eli kun kk:den välein ohjelma muuttuu niin aina sillon.
En ole aikasemmin merkkaillu muutenkaan käytettyjä painoja tms ylös mutta nyt otan sen kyllä tavaksi, tietääpä ainakin että kehittyy ja jos ei kehity niin osaa muuttaa asioita.

Mullahan on siis yks PT-käynti jo takana missä tehtiin biosignature-mittaus ja kyllähän ne tulokset oli aika tiedossa jo etukäteen. Korkeimmiksi nousi takareisi, napa ja jenkka. Ai kappas mun ongelma-alueet! Rasvaprosenttikin oli 24,4%, ja sen kyllä haluan laskee tuonne alle 20%, siinä tavotetta kerrakseen kanssa.

Oon siis nyt tehnyt kaikki ohjelman päivät kertaalleen läpi ja voin kertoa että tuntuu! Painoja joutunu pudottaan aikalailla kaikissa liikkeissä, varsinkin yläkropassa. No ainakin tekniikka alkaa oleen oikeanlainen kaikissa ja siitä se sitten lähtee.

Syömiset on sujunut ihan ok ruokavalion mukaan, mitä nyt kaikkia vitamiineja ja ravintolisiä en oo vielä saanut, mutta ens viikolla varmaan nekin saapuu postiin!

Nyt nukkumaan että aamulla jaksaa herätä salille, eikä ois niin vaikeeta kun tänään oli! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.