tiistai 19. helmikuuta 2013

Iltapalalla

No joku ihana (tiedät kyllä) vaati jo multa alotuskuvia tästä mun projektista, mutta vielä en ihan uskalla kyllä niitä julkistaa mutta lupaan että joku päivä nekin tänne ladataan. :) Valmennukseen jouduin siis alotuskuvat ottaan edestä, takaa ja sivulta. Niistä ei kyllä hyvä mieli tullu. Eriasia näköjään katsella itteensä peilistä kun nähdä ne sitten kuvina. Mutta ompa jotain haastetta ainakin että saa puolen vuoden päästä kuvat näyttään ihan erilaisilta! ;)

Tänään oli tosiaan eka työpäivä loma jälkeen ja menihän se vähän niissä tunnelmissakin, hö. Huomenna kyllä puhtia täynnä aamu seiskaan ahertaan, lupasin itelleni jo tänään että huomenna parempi ja tehokkaampi päivä!

Tänään kävin salilla sillon juuri klo 16 ruuhkassa, MUTTA positiivisesti todella yllätyin siitä että pystyin hyvin tekeen ohjelmani joka on aina liikepareina, eli oon just se helkkarin ärsyttävä ihminen joka "varaa" salilla kahta paikkaa. Sorry mates!

Mutta sitten pääsenkin asiaan, eli ihmisten käyttäytymiseen salilla. Puhuminen vieraille ihmisillehän on muuten sitten niin pelottavaa ettei sitä uskalla tehä, voi vaan tyytyä tuijottaan murhaavasti kanssatreenaajia, jos ne vaikka katseen voimalla tajuais siirtyä pois tieltä, VAIKKA niillä oiskin vielä oma sarja kesken. Tänään kyllä pääsin taas todistaan tätä ihmettä TAAS kerran. En tiedä johtuuko se siitä että mulla on kuulokkeet aina korvissa ettei mulle voi tulla puhuun vai vaan siitä että äiti on opettanu että "vieraille" ei saa jutella. AINAKAAN toiselle naiselle. ;)

Mutta ei se maailma onneks tähän kaadu, tai treenaaminen, pitää vaan tulla toimeen sen kanssa että muilla on paljon kiireempi salilla kun mulla. :)

Iltapalana tänään aina tää sama setti mitä ollu viimeiset viikot eli:

200g marjoja (mansikoita ja mustikoita), 250g rahkaa ja 1 dl kaurahiutaleita. Makeuttaminen hoituu stevialla. Vielä tähän settiin pitäisi lisätä kuituja, psylliumin kautta ajattelin tän homman hoitaa kunhan pääsen vieraileen ruohonjuuren uuteen myymälään Tampereella, joka muuten on helkkarin kivan ja ison näkönen ainakin bussista katottuna! :)

Tänään pitäisi vielä vähän tehdä "kotitehtäviä" ton treenaamisen suhteen, miettiä omia motivaatioita ja tavotteita. Mikäs sen parempaa kun kirjoitella niitä vähän ylös että muistaa jatkossakin mitä varten tätä tehdään. :) Mittoja otin nyt kaksi viikkoa sitten kun valmennus alkoi ja ne nyt uskallan tänne just ja just laittaa kaikkien näkyville:

eli 28.1.2013

paino 55kg / pituus 162cm

vyötärö 72cm
reisi (levein kohta) 52cm
lantio (levein kohta) 92cm
"jenkkakahvat" 79cm
ja se hauskin osuus ainakin kun mittasin itseäni:
hauis 28cm

Tavoitteena olis kaventaa vyötäröä sen verran että "ylimääräinen" rasva saatas liikkuun sieltä pois, sama jenkkakahvojen kohalla mitkä onkin se mun pahin keissi. Reidet jos sais vähän lisää lihaa ni oisin onnellinen, ja hauis sais kasvaa mahdollisimman paljon. ;)

Huomenna on lepopäivä salilta ja se tulee kyllä tarpeeseen. :) Eli huomenna vaan töitä, ystäviä ja kokkailua illalla.

Pus!

2 kommenttia:

  1. Hahaaa :D No lupaatko, että sitten puolen vuoden päästä kun oot fitnesskunnossa niin sitten laitat ennen ja jälkeen -kuvat??? :))

    Ps. Psylliumia saa myös ihan ruokakaupasta, kuten sokkarilta tahi prismasta, leivontahyllyltä :) Kaiketi halvemmallakin ku ruohonjuuresta, oletan!

    VastaaPoista
  2. Mie en mistään fitnesskunnos tiiä, mutta lupaan ehkä vähän aikasemminki laittaa ne kuvat. :> Eihän siinä ny sinänsä mitään niin hurjaa pitäs olla. Näkeehän mua ny vaatteet päälläki kokoajan jossain että eikai se bikinikuva ny niin paha oo. ;> Ja kiitos psylliumi vinkistä, ostin sitä kyllä jo mutta muistan ens kerralla tsekata peruskaupasta!

    VastaaPoista

Jätähän minulle merkki itsestäsi, kiitos.